Ponosimo se našim klijentima
If I was down to my last dollar, I'd spend it on public relations.Bill Gates

ABS Sisak

Otvorenje čeličane

U travnju 2013. godine svečano je obilježen početak rada čeličane u društvu ABS Sisak, u pogonu sisačke Željezare. Nakon što ju je 2003. godine od države kupio ruski Mečelj, i nakon što ju je 2007. godine preuzeo američki Commercial Metals Company, 2012. godine u Sisak je došla grupa Danieli, koja je za 30,4 milijuna kuna kupila od Amerikanaca dio za taljenje i proizvodnju specijalnih vrsta čelika od recikliranog željeza te u nju uložila još 25 milijuna eura.

Agencija Media Val bila je angažirana na projektu inauguracije čeličane, u cilju održavanja kvalitetnih odnosa s lokalnim i nacionalnim medijima, koordinacije protokola i svih aktivnosti na otvorenju te oblikovanja ključnih poruka prema općoj javnosti, regulatornoj zajednici, tijelima državne i lokalne uprave i zaposlenicima čeličane. Otvorenju čeličane nazočili su predsjednik Vlade RH, ministar gospodarstva, regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, veleposlanica Talijanske republike u RH, županica Sisačko-moslavačke županije te predstavnici klijenta – Gianpietro Benedetti, predsjednik Uprave grupe Danieli & C., Alessandro Trivillin, predsjednik Uprave ABS Italija, i Andrea Landini, predsjednik Uprave ABS Sisak d.o.o.

Strateškim pristupom, kvalitetnom suradnjom s klijentom i pažljivo izgrađenim odnosima s medijima ostvareni su uspješna organizacija svečanosti otvorenja, odličan odaziv medija i više od 30 objava u medijima među kojima nije bilo nijedne negativno intonirane.

Galerija slika:


Iz medija:


Video: