Ponosimo se našim klijentima
Do not say a little in many words but a great deal in a few.Pitagora
Početna > što radimo > izdvojeni projekti > Coca-Cola Tjedan kretanja

Coca-Cola Tjedan kretanja

Coca-Cola je diljem svijeta predana promicanju zdravih životnih stilova kroz projekte kojima potiče ljude i pomaže im da se više kreću. Svjesno važnosti kretanja i nepovoljnog utjecaja višesatnog sjedenja na cjelokupan organizam te nedostatka vremena za svakodnevno vježbanje, vodstvo tvrtke potiče zaposlenike na tjelesnu aktivnost tijekom radnog vremena mnogobrojnim projektima koji se provode u Coca-Colinim sjedištima i punionicama diljem svijeta.

Tako i u Hrvatskoj Coca-Cola organizira Tjedan kretanja, tijekom kojeg se zaposlenike potiče da se više kreću i razvijaju zdrave navike. Program se pomno osmišljava, s naglaskom na raznovrsnost i prilagođenost svima, bez obzira na spol, dob ili tjelesnu spremu, kako bi svi imali priliku da se uključe i budu svjesniji važnosti redovitog kretanja za očuvanje zdravlja i vitalnosti. Aktivnosti poput igre školice, stolnog nogometa, zračnog hokeja, mini košarke, istezanja i vježbanja u uredu, plesne radionice na krovu zgrade, korištenja stepenica umjesto dizala, mjerenja broja koraka pedometrima, vježbanja na trampolinima, škole mačevanja, škole rolanja i drugih svake godine nude pregršt zabave i smijeha, jačaju odnose među zaposlenicima i podsjećaju ih na to koliko je lako i zabavno svakodnevno se kretati i vježbati.

Agencija Media Val sudjelovala je u organizaciji Tjedna kretanja kroz osmišljavanje programa i aktivnosti za zaposlenike, pripremu poziva i dopisa za zaposlenike te koordinaciju svih dobavljača uključenih u program.

Galerija slika: