Ponosimo se našim klijentima
Do not say a little in many words but a great deal in a few.Pitagora

Viadukt

Interni časopis V info

Viadukt je najveća građevinska tvrtka u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi i među rijetkim je domaćim graditeljima koji su preživjeli turbulencije na tržištu. Odgovornim poslovanjem i inovativnim tehnološkim rješenjima Viadukt nastavlja graditi imidž pouzdanog partnera na domaćem i inozemnim tržištima, no osim na vanjske dionike fokus je usmjeren i na povjerenje zaposlenika, koje tvrtka smatra svojim najvrednijim resursom.

Viadukt zapošljava oko 1.800 radnika, smještenih u sjedištu tvrtke, laboratorijima, kamenolomima te na gradilištima u Hrvatskoj i inozemstvu, a prema svima njima želi nastaviti graditi odnos temeljen na otvorenosti, transparentnosti i redovitoj komunikaciji. U tu je svrhu agencija Media Val Viaduktu predložila razvoj internog časopisa kao novog kanala komunikacije, koji će staviti naglasak na aktualnosti i novosti u tvrtki te biti dostupan, zanimljiv i razumljiv svim zaposlenicima neovisno o njihovom radnom mjestu i tehnološkim mogućnostima.

Prvi broj internog Viaduktovog časopisa objavljen je u prosincu 2014. godine te izlazi dvaput godišnje. Časopis ima 24 stranice, a nazvan je jednostavnim imenom „V info“ koje je izvedeno iz znaka i logotipa, a ujedno asocira na informativan i lako čitljiv sadržaj. Grafička priprema povjerena je stručnom dizajnerskom studiju kako bi se osigurao profesionalan i atraktivan izgled, dok tekstove piše agencija Media Val, prikupljajući informacije iz projektnih dokumentacija, razgovora s radnicima i obilazaka gradilišta.

Galerija slika: