Komunikacija je naš posao, strast i misija.

#OblikujemoKomunikaciju
Strateški projekti

Aktivno sudjelujemo u svim važnim debatama našeg društva, bilo da se radi o pitanju klime, energetike ili ljudskih prava. Kladimo se na znanje u koje predano nastavljamo ulagati.

Četvrto veliko godišnje istraživanje Val grupe o stavovima, uvjerenjima, strahovima i očekivanjima hrvatskih građana.

Budućnost ne možemo predvidjeti, ali možemo otvoriti razgovor s različitim ljudima koji o njoj razmišljaju i koji već danas čine korake koji ih dovode bliže većem i jasnijem razumijevanju. Ova 43 teksta dovode nas korak bliže shvaćanju budućnosti.

Treće veliko godišnje istraživanje Val grupe o stavovima, uvjerenjima, strahovima i očekivanjima hrvatskih građana.

S našim smo partnerima, Hrvatskom udrugom poslodavca i Međunarodnim institutom za klimatske aktivnosti, osnovali inicijativu Future Perfect Business. Želimo približiti ESG kriterije, educirati, informirati i umrežiti našu poslovnu zajednicu kako bismo postali održivo i zdravije društvo. Jer, vjerujemo da ekologija i ekonomija mogu lijepo ići skupa, ruku po ruku.

Stari morski vukovi znaju da je svaka karta bezvrijedna, ako ne znamo gdje se točno nalazimo. Razvojni, poslovni i komunikacijski plan mora imati početku točku, stvarno stanje stvari, kako bismo mogli odrediti željeni smjer. Tako smo s agencijom Ipsos inicirali Nulti kvadrant*, veliko istraživanje stavova, uvjerenja i očekivanja hrvatskih građana kako bismo ih što bolje razumjeli.

ODRADILI SMO

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

BLOG

Kako izgleda dobra božićna reklama? Isto kao i obična, ako nas pitate. Samo blješti jače nego inače i miriše na cimet. Onda, postoji li recept za dobru reklamu?

Od malih nogu svi nas uče kako će nas dobre ocjene dovesti do vrhunskog fakulteta koji će nam zauzvrat osigurati najbolji posao. Ako uspijemo, život će nam biti dobar, u protivnom…

Neprekidno učenje najvažniji je alat dobrog PR-ovca. Učimo o trendovima, ekonomiji, politici, okolnostima… I nikada ne bismo trebali stati.

Komunikacija je područje o kojem često ovisi uspjeh, ali i ugled. Vjerujemo da to nisu stvari s kojima treba riskirati, ili ih olako shvaćati.

Ima li između ta dva pristupa stvarne razlike i tko je kome stariji brat? Je li bila prije kokoš ili jaje?

U posljednjih godinu dana transformirali smo se iz klasične PR agencije u grupu specijaliziranih i međusobno povezanih agencija. Postali smo Val grupa, agilnija organizacija koja pruža 360 ̊ pristup – dosežemo ciljnu publiku kroz sve komunikacijske kanale.