Ponosimo se našim klijentima
Attitude is a little thing that makes a big difference.Winston Churchill

Coca-Cola

Coca-Cola – organizacija i medijska podrška izboru Najčitatelja

Izbor Najčitatelja zajednički je projekt Knjižnica grada Zagreba i Coca-Cole u Hrvatskoj koji promiče i popularizira čitanje među mladima već deset godina, a upravo je agencija Media Val od samog početka zadužena za medijsku podršku i organizaciju tog događanja.

Najčitatelj se određuje prema cjelokupnoj statistici posudbe informatičkog sustava Knjižnica grada Zagreba u svim odjelima, a nositelji titula su uspješni mladi ljudi, odlični učenici te uzor i primjer svojim vršnjacima. Velika vrijednost projekta je u njegovoj održivosti zahvaljujući brojnim partnerima koji su se dodatno uključili u projekt, a prepoznali su ga i drugi gradovi u Hrvatskoj koji su slijedeći primjer Zagreba počeli proglašavati svoje Najčitatelje.

Od početka projekta 2001. godine do danas broj članova u knjižnicama je gotovo udvostručen, značajno je porastao i broj posudbi knjiga među mladima, a  zahvaljujući donacijama Coca-Cole kroz ovaj je projekt fond knjiga Knjižnica grada Zagreba obogaćen za više od 1100 naslova.

Galerija slika:


Iz medija: