Ponosimo se našim klijentima
Public speaking is the art of diluting a two-minute idea with a two-hour vocabulary.John F. Kennedy

G3 Spirits

G3 Spirits (Studio G3) – organizacija Jack Daniels BBQ Partyja za novinare

Tradicionalni Jack Daniel`s BBQ party, natjecanje medijskih ekipa u pripremi jela s roštilja, u svibnju 2008. godine na zagrebačkom Jarunu okupio je pedesetak natjecatelja i više od tristo uzvanika koji su uživali u luksuznom okusu i izuzetnoj aromi poznatog viskija te vrhunskom roštilju.

Atraktivni program vodio je energični Mario Petreković, za odličnu glazbu pobrinuli su se grupa Hotline i DJ Sommer, a okupljeni su mogli sudjelovati i u različitim zanimljivim igrama poput Black Jacka, mjerenja jačine stiska ruke te turnira u bacanju potkova. Žiri u kojem su sjedili televizijska voditeljica Anja Alavanja, glavni kuhar steak-housea „Mu“ Nenad Komes te Mario Petreković kraljevima roštilja hrvatskih proglasili su članove ekipe RTL televizije.

Agencija Media Val bila je zadužena za organizaciju cjelokupnog događanja kao i medijsku podršku, a događanje je rezultiralo jačanjem odnosa s predstavnicima medija te s, unatoč zakonu koji zabranjuje reklamiranje alkoholnih pića, više od 30 članaka objavljenih u medijima s vrijednošću medijskog prikaza od 321.000 kuna.  

Galerija slika:


Iz medija: