Ponosimo se našim klijentima
There is only one thing in the world worse than being talked about, and that is not being talked about.Oscar Wilde

G3 Spirits

G3 Spirits (Studio G3) – organizacija Jack Daniels BBQ Partyja za novinare

Tradicionalni Jack Daniel`s BBQ party, natjecanje medijskih ekipa u pripremi jela s roštilja, u svibnju 2008. godine na zagrebačkom Jarunu okupio je pedesetak natjecatelja i više od tristo uzvanika koji su uživali u luksuznom okusu i izuzetnoj aromi poznatog viskija te vrhunskom roštilju.

Atraktivni program vodio je energični Mario Petreković, za odličnu glazbu pobrinuli su se grupa Hotline i DJ Sommer, a okupljeni su mogli sudjelovati i u različitim zanimljivim igrama poput Black Jacka, mjerenja jačine stiska ruke te turnira u bacanju potkova. Žiri u kojem su sjedili televizijska voditeljica Anja Alavanja, glavni kuhar steak-housea „Mu“ Nenad Komes te Mario Petreković kraljevima roštilja hrvatskih proglasili su članove ekipe RTL televizije.

Agencija Media Val bila je zadužena za organizaciju cjelokupnog događanja kao i medijsku podršku, a događanje je rezultiralo jačanjem odnosa s predstavnicima medija te s, unatoč zakonu koji zabranjuje reklamiranje alkoholnih pića, više od 30 članaka objavljenih u medijima s vrijednošću medijskog prikaza od 321.000 kuna.  

Galerija slika:


Iz medija: