Ponosimo se našim klijentima
Words are, of course, the most powerful drug used by mankind.Rudyard Kipling

Glazir

Glazir – odnosi s poslovnom javnosti

Tvrtka Glazir vodeća je tvrtka u Hrvatskoj i široj regiji u proizvodnji kvalitetnih sirovina za pekarstvo, s čak 35 posto proizvoda koji se izvoze i plasiraju u inozemstvo. S ciljem daljnjeg širenja na domaćem i stranim tržištima, Glazir kontinuirano ulaže u tehnologiju i razvoj, što je popraćeno cjelovitom komunikacijskom strategijom za čije je osmišljavanje i provedbu angažirana agencija Media Val.

Osim organizacije otvorenja novog proizvodno-poslovnog pogona u Oborovu nedaleko Zagreba, na kojem su bili nazočni i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvitka te ostali uvaženi gosti i poslovni partneri iz zemlje i inozemstva, Media Val odgovoran je i za razvoj prezentacijskih materijala tvrtke.

Tako je za potrebe predstavljanja tvrtke izrađen profil tvrtke na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te brošura o proizvodima na hrvatskom, engleskom, njemačkom i rumunjskom jeziku, a redizajnirana je i web stranica tvrtke, s informacijama na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Galerija slika:


Iz medija: