Ponosimo se našim klijentima
There is only one thing in the world worse than being talked about, and that is not being talked about.Oscar Wilde

KBC Zagreb

KBC Zagreb – medijska podrška obilježavanju 50 godina Centra za epilepsiju KBC-a Zagreb

Centar za epilepsiju KBC-a Zagreb do osamostaljenja Republike Hrvatske bio je referentno središte za dijagnostiku i liječenje te neurološke bolesti na razini bivše Jugoslavije, a od 1999. zaslugom prof. dr. sc. Nikole Gubareva postaje Referentni centar za epilepsiju Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske.

U prostorijama Novinarskog doma održana je proslava 50. godišnjice, u organizaciji Klinike za neurologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb i Referentnog centra za epilepsiju Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi te pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske, akademika Željka Reinera, ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Zagreb i zagrebačkog Medicinskog fakulteta. Skupu su prisustvovali svi eminentni hrvatski neurolozi te mnogi visoki uzvanici, a neurološki stručnjaci iz Centra u svojim su predavanjima predstavili inovativne dijagnostičke mogućnosti kao i najnovija postignuća u liječenju epilepsije.

Agencija Media Val organizirala je medijsku kampanju koja je uključivala sve ciljne medije, a po završetku svečanog obilježavanja obljetnice dogovorena je serija gostovanja, intervjua i reportaža na nacionalnim i lokalnim TV i radijskim postajama te u najznačajnijim tiskanim medijima.  Ukupna komercijalna vrijednost objava iznosila je 3.157.059,00 kuna, dok je vrijednost medijskog prikaza bila 2,7 puta veća i dosegla je čak 8.546.306,00 kuna.

 

 

Galerija slika:


Iz medija: