Ponosimo se našim klijentima
There is only one thing in the world worse than being talked about, and that is not being talked about.Oscar Wilde
Početna > što radimo > izdvojeni projekti > Outlet Sveta Helena

Outlet Sveta Helena

Outlet Sveta Helena – organizacija i medijska podrška događanju Šola Škola Šou

Outlet Sveta Helena na hrvatskom tržištu posluje preko dvije godine te posjetiteljima pruža jedinstven ugođaj kupovine i zabave za cijelu obitelj u brojnim trgovinama, kafićima, noćnom klubu i zonama za odmor. Kako bi privukao još više posjetitelja te ojačao imidž među potencijalnim i postojećim kupcima, Outlet Sveta Helena organizirao je u rujnu 2009. godine cjelodnevno događanje pod nazivom Šola Škola Šou.

Okosnica događanja bila je podjela školskih udžbenika obiteljima s najugroženijim socijalnim statusom iz okolice Svetog Ivana Zeline u suradnji s gradskom upravom te dodjela kompleta udžbenika dobitnicima u nagradnoj igri u organizaciji Outleta Sveta Helena i Antene Zagreb. Posjetitelje je posebno oduševio nogometni turnir na pijesku s brojnim nagradama, kojem su prethodile revijalne utakmice s poznatim sportašima Vladom Šolom, Zvonimirom Bobanom, Slavkom Golužom, Dubravkom Šimencom, Joškom Jeličićem te voditeljima i djelatnicima Antene Zagreb.

Na dan događanja Outlet Sveta Helena posjetilo je više od 6.000 ljudi, o događanju su pisali brojni mediji, a kroz uključivanje u organizaciju ojačani su odnosi s lokalnom zajednicom te poslovnim partnerima i zakupcima. 

Galerija slika:


Iz medija: