Ponosimo se našim klijentima
The two words 'information' and 'communication' are often used interchangeably, but they signify quite different things. Information is giving out; communication is getting through.Sydney J. Harris

Transport Footwear

Transport Footwear – osmišljavanje i provedba projekta Miss Meghan u Hrvatskoj

Izravna konkurencija Transport Footweara, zastupnika i distributera svjetski poznatih brendova obuće, gradi svoj imidž pretežno kroz velike oglašivačke kampanje. Agencija Media Val predložila je Transport Footwearu drugačiji i inovativniji pristup – jačanje imidža kroz kreativne projekte s dugoročnim učinkom na percepciju brenda od strane svih ciljnih javnosti.

Jedan je od takvih projekata i „Miss Meghan u Hrvatskoj“, koji je Media Val u potpunosti osmislio i proveo u svibnju 2009. godine te za njega osvojio i Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Miss Meghan, dotad potpuno nepoznata hrvatskoj javnosti, kroz ovaj je projekt stekla status ikone stila te su je u Hrvatskoj novinari i javnost dočekali kao pravu zvijezdu.

Brojne aktivnosti u sklopu projekta, poput konferencije za novinare, ekskluzivnog partyja, potpisivanja knjiga i snimanja priloga za emisiju Miss Meghan koja se emitira u SAD-u, rezultirale su velikim interesom javnosti i medija te brojnim objavama u svim lifestyle medijima te na svim nacionalnim TV postajama u Hrvatskoj, s ukupnom vrijednošću medijskog prikaza od 2,8 milijuna kuna. Zahvaljujući povezivanju s najpoznatijom svjetskom stručnjakinjom za obuću, Transport Footwear je u javnosti prepoznat kao snažna i kreativna tvrtka koja surađuje sa značajnim imenima svjetske mode.

Galerija slika:


Iz medija:


Video: