Inauguracijski let zrakoplovne kompanije Emirates

Uvod

Najveća zrakoplovna kompanija na svijetu Emirates, 1. lipnja 2017. godine stigla je u Zagreb. Uvođenje izravnog leta na liniji Zagreb-Dubai označeno je kao najvažniji događaj hrvatske avioindustrije, nakon otvorenja novog putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman.

imageLoader

Naša uloga

Agencija Media Val bila je zadužena za cjelokupnu komunikaciju prema medijima i javnosti. Također, agencija je pružila podršku u organizaciji svečanosti na novom putničkom terminalu Zračne luke Franjo Tuđman u povodu inauguracijskog leta te gala večere u Laubi. U sklopu službene konferencije za novinare, predstavnici medija imali su priliku obići zrakoplov Boeing 777-300ER. Konferenciji za medije i svečanoj večeri prisustvovao je i Gari Cappelli, ministar turizma. Svečana večera okupila je i mnoge poznate osobe iz društvenog života Hrvatske.

imageLoader

Rezultati

Inauguracijski let zrakoplovne kompanije Emiratesna ruti Dubai-Zagreb privukao je veliku pozornost medija, što je rezultiralo brojnim člancima i prilozima na najutjecajnijim televizijskim i radijskim postajama, u tiskovinama i na portalima. Svi objavljeni članci i emisije bili su izuzetno pozitivni, naglašavajući veliku važnost dolaska Emiratesa na hrvatsko tržište te ekskluzivan obilazak aviona Boeing 777-300ER.


Objavljeno je više od 70 članaka, s prilozima na sve tri nacionalne televizije.