Tu smo za vas.

Bez obzira na to trebate li klasične odnose s medijima, upravljanje kriznom situacijom, ulazite li na hrvatsko tržište s novim proizvodom, želite li pratiti ili utjecati na regulatorni okvir ili vam treba podrška u komunikaciji prema zaposlenicima, možete se osloniti na savjetnike iz Media Vala. Strateško savjetovanje, (re)pozicioniranje u poslovnoj zajednici, među krajnjim korisnicima vaših usluga, ili izborno natjecanje ubrajaju se u naše osnovne usluge.

Za vas lobiramo, javno zagovaramo te senzibiliziramo ciljane javnosti oko vama bitnih pitanja. Zapravo, nudimo sve usluge koje bi se u najširem smislu razumijevanja mogle podvesti pod odnose s javnošću. Klijenti nam nikad nisu premali ni preveliki, ne postoje aktivnosti za koje mislimo da su preozbiljne ili preopuštene, kao ni teme kojima se ne želimo baviti.

Saznaj višeFind out more

Usluge i iskustvo

Strateško komunikacijsko savjetovanje
Odnosi s medijima
Odnosi s ključnim dionicima
Organizacija događaja
Digitalna komunikacija

Vi znate da ste izvrsni u onom što radite, ali da biste zaista bili uspješni, vašu izvrsnost trebaju prepoznati i vaši ključni dionici. Poruka koju im želite prenijeti jednako je važna kao i, primjerice, odabir trenutka u kojem ćete komunicirati i kanala koje ćete koristiti.

Mi smo tu da vas savjetujemo oko komunikacije, čime vam ujedno pomažemo u realizaciji vaše poslovne strategije i ispunjenju poslovnih ciljeva. To činimo kroz strateški pristup, postavljajući jasne i mjerljive komunikacijske ciljeve koje ostvarujemo zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, razumijevanju tržišnih kretanja, praćenju trendova u vašoj industriji te poštivanju vaše vizije i misije.

service item

Hrana i piće

Coca-Cola Adria
Coca-Cola HBC Hrvatska
Nestlé Adriatic
... Proširi
service item

IT, potrošačka elektronika, telekomunikacije i novi mediji

Vipnet
LG Electronics
Siemens
... Proširi
service item

Farmaceutika i zdravstvena zaštita

PLIVA
Alkaloid
Oktal Pharma
... Proširi
service item

Kozmetika i njega

Becutan
Avon kozmetika
Philips Avent
... Proširi
Više industrija

Naši trenutni klijenti

Što partneri kažu o nama?

arrow
arrow

Volim raditi s Media Valom jer se, s obzirom na to da surađujemo već dugi niz godina, razumijemo i bez previše objašnjavanja, što nam uvelike olakšava posao i skraćuje vrijeme potrebno za dogovore. Zajedno organiziramo sjajna događanja i svaki projekt donosi novo uzbuđenje kojem se iznova veselimo.

-Igor Dražić, Eldra

Želiš znati više o našim uslugama?

Pošalji nam upit i kontaktirat ćemo te u najkraćem mogućem roku. Polja sa zvjezdicom su obavezna.
Pošalji